Posts Tagged ‘space’

SUN68 stores by C&P Architetti, Italy

September 5th, 2014

The aim is not to design a rigid “format” to be repeated in different conditions, but to define an outfitting mode based on two different levels of interventions.

Cycle HERO by Space, Osaka – Japan

September 3rd, 2014

It is the thing that said that was completed in 1938, continued to support the Nankai train for about \’75, the storage of the surrounding land has been overlaid, elevated of Nankai Electric Railway, which extends to the south of the Nankai Namba Station, also industrial ruins.

Grupo CP offices by SPACE, Mexico City – Mexico

September 3rd, 2014

The architectural program includes spaces such as a vestibule, lobby, open areas, private rooms, conference rooms, executive dining rooms, informal meeting rooms or casual collisions, one-to-one rooms, training areas, support areas, IDFs, technology rooms, digitalization rooms, cash register, among others.

Never Built: Los Angeles exhibition by Clive Wilkinson Architects, Los Angeles

September 2nd, 2014

The unified experience is conveyed through creating a single large (though complex) space, with the museum’s back room reinforced as an annex space by painting it black and designating it as a dark room for showing exhibits in low light, and for projecting 3D “fly-through renderings” designed for the show by Shimahara Illustration.

WINE STORES! Lunita wine store by Viarde Studio

September 2nd, 2014

The main goal of the project was to demonstrate the products of wood in nonresidential space. We have decided to dilute the modern style and and add a touch of vintage by means of posters, metal, bar stools and the brick walls.

Our Family Dental Clinic by Friend’s Design, Hwaseong-si – Korea

August 31st, 2014

Vintage brick occupied one side wall of waiting space drew Typography to socialize with the sensibility to bring out the effect. Eliminate evenness Sofa arrangement, arranged various chair and table to make café atmosphere, and also choose ivory rather than bright white light to give comfortable sensibility.

Café BBong-Cha by Friend’s Design, Seoul – Korea

August 30th, 2014

Also to describe design factors extracted from mulberry leaf as ’s distinct concept, planed interior using Exposed mass concrete, Hanji(Traditional Korea paper), OSB plywood, and natural friendly materials which can bring out the property itself

Olympus showroom by Von Weichs Architekten & Licht01 Lighting Design, Hamburg

August 27th, 2014

The combination of white and blue cove lighting, downlights and adjustable spotlights allowed us to create an interesting space with a wide range of lighting possibilities and a modern and innovative room impression.

Au Pain Doré bakery café by Naturehumaine, Montreal – Canada

August 25th, 2014

The spatial concept of the project was inspired by the lattice of wooden bread baskets. A structural wooden frame holds a series of randomized wood slats creating a lattice that opens and closes to create space for lighting and ventilation.

NVIDIA office by Procters, Bristol – UK

August 25th, 2014

A variety of different environments were created throughout the large open office plan to allow formal and informal meetings along with privacy and confidentiality. The furniture selection and arrangement enhanced the space with a modern and flexible design taking into consideration the users’ requirements.

Rosenwind Pharmacy by UniversalProjekt, Seewalchen – Austria

August 23rd, 2014

The pharmacy is segmented into different areas based on the products being sold, the desired shopping experience and the brand positioning. The purpose of the categorization of areas was to facilitate the identification of products, thus making it easier for the customer to shop independently if desired.

Akis Spa by Studio MKZ, Sydney – Australia

August 16th, 2014

The linear detailed entrance compliments the circular wall partitions to offer a sense of removal. To contrast, mirror panels line the adjacent wall to create the illusion of a larger space. This is further achieved through a calm palette, as light ceiling and floor finished delicately contrast with the leather detailing to portray a sense of sophisticated indulgence.

Capital One Labs office by Studio O+A, San Francisco – California

August 12th, 2014

Color was just one aspect of a playfulness that extends throughout the design. Responding to the client’s request that the new space include a place to rest, O+A went beyond a soft couch to create an elevated sleeping nook that is one of the central features of the space.

Harry Perkins Institute of Medical Research (North) by Hames Sharley, Nedlands

August 10th, 2014

The PC2 OGTR laboratory space has been designed to be generic in planning and function in order to support research interests rather than territorial silos.

TMZ newsroom by Rapt Studio, Los Angeles – California

August 9th, 2014

The space is meant to look like an empty warehouse. Plywood, corrugated metal, concrete walls, and other materials are used to generate that feeling.

visvim flagship store and little cloud coffee, Tokyo – Japan

August 9th, 2014

Retail aside, the flagship also launched an in-shop cafe called little cloud coffee — a unique space which continues the brand’s quirky aesthetics. Check out the images above for a closer look at the shop’s interior and a glimpse at visvim’s current collection.

Swarovski stores by hartmannvonsiebenthal, Europe

August 7th, 2014

Since 2009, we have supported the internationally active crystal jewelry manufacturer, Swarovski, throughout Europe in the openings and refittings of branch stores.

Les Hommes flagship store by Piuarch, Milan – Italy

August 6th, 2014

Les Hommes flagship store by Piuarch, Milan – Italy

SET modular wall light by VIBIA

August 5th, 2014

In the modular wall light collection, SET, a rectangular piece holding a LED is fixed in position as the base of the composition, projecting light onto the other elements that can be rotated to catch the beam from different angles and create a variety of incredible shapes by playing with light and shadows.

Germans Soler butcher’s shop by Pau Sarquella Fàbregas, Celrà – Spain

August 5th, 2014

To ensure the maximum space possible for product display, the in-built furniture takes a central role in the architectural organization of the space. A series of glimpsed views in the entry and along a diagonal axis allows the customer to gradually discover the space, creating a promenade articulating and exhibiting the products.