Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Last summer, a remarkable sneaker store opened its doors in the centre of Antwerp. Working on an extremely tight budget, the team at PINKEYE were challenged to decorate the space. Located in a quiet street close to the vibrant shopping centre, the store concept needed to be strong enough to make this new store the new talk of the town. In doing so, PINKEYE’s designers traveled back in time to their adolescent years. They envisioned a retro school-style shop, mimicking a classroom.

Using recycled materials from a school that had recently closed, the shop includes desks, a teacher’s lectern and old-fashioned pannier bags. Climbing rails are used as product display stands and geography maps adorn the walls. Chemistry flasks serve as displays for caps.

http://www.pinkeye.be

Add to collectionAdd to collection