Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

To create a unique enclosure for a movie-time, experience. For this the design approach followed two main goals, of creating breath taking atmosphere & optimally utilizing the Long corridor with cosy niches.

Dynamic interplay of tectonic forms achieved with surface materials creates an indulging experience. The ply claddings introduce a natural wooden warmth into the ambience. Introduction of niches add comfortable and cosy touch to the interiors. Pastel light shades add accentuate the drama of the form.

A visual cortex came into being with the help of wood surfaces break the continuity at regular intervals. The long corridors when interspersed with sporadic niches create necessary indulgence.

Designed by Arris Architects

http://www.arris-architects.com

Add to collectionAdd to collection