Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

When we were asked for renovation, the client was in need of installing partition between kitchen and shop. We intend to design a space that resonates with movements of candy makers during the making process, and also movements of their products. Our design focuses on relationships between concrete and formwork at various stages. By making various configuration of concrete and formwork and inserting glass and tiles randomly, we create spaces to welcome and receive visitors, staff and products.

Architect:Jo Nagasaka/Schemata Architects
Project team: Ryosuke Yamamoto/Schemata Architects
Photo:Takumi Ota


http://schemata.jp

Add to collectionAdd to collection