Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select tags
Select cities

The hair salon Kuntzmann le Coiffeur from a small city in Switzerland moved into a new building with a long window front. The floor plan has been structured to the generosity of the space continues to exist, customers enjoy the view from the 2nd floor and the Stylists can work efficiently. The long black wall is magnetic and is used as a mood board.

The laundry area was separated by a landing and the suspended ceiling was beautified with wallpaper. Such a place was created for relaxation. The reception was separated from the work area but the customer still get a glimpse into what is happening. Through the yellow color accents the black and white design is interrupted and can affect the space playful.

Designed by Seline Soder

Add to collectionAdd to collection