Revue Restaurant by interieurbureau Wille, Ghent – Belgium

April 23rd, 2015 by retail design blog

Situated in the centre of Ghent, along the waterway “ the Ketelvaart”, this Mediterranean style – tapas restaurant is one of Ghent’s new places te be. Designer Heidi Wille (interieurbureau Wille) created an cosmopolitan feel to his establishment by combining well-considered materials with design interventions of great impact. The bar, which invites to enjoy some freshly made tapas, looks out to large windows with a stunning view on one of many waterways in Ghent. The liquor shelves situated right in front of these windows are an example of the interior architect’s clever design ideas. The custom-made lighting fixtures are of Murano quality , imported right from Venice.

Design: interieurbureau Wille
Photography: Jean Godecharle

Econ One office by Hollander Design Group, Los Angeles - US
Hollander Design Group has designed a new office space for Econ One located ...
Touch on Essence – Le Japanese modern cuisine restaurant by AtelierSUN, Markham ...
Le Japanese Modern Cuisine Restaurant is a 2500 sq ft renovation project loc...
The Arvind Store by Restore, Guwahati - India
Restore creates a flagship for Arvind's flagbearer.
Wave of buckets by Factor Eficiencia and 5468796 architecture, Mexico City - Mex...
The 100.0 m² temporary pavilion uses common painter’s buckets as its buildin...

One thought on “Revue Restaurant by interieurbureau Wille, Ghent – Belgium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *