Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The interior of a former bank building in the charming town Heerde was completely redesigned by Fokkema & Partners to house the offices and public counters for the municipality. The new interior has an overall modest but professional atmosphere. At the same time it has become a lively, colorful and comfortable place to work. A work café was integrated into the design, for employees to meet, have a coffee and collaborate. Beside the café a choice of different work environments is available: more lively at the ground floor and more concentrated working towards the top floor.


The basement received an upgrade to a brainstorm area. Re-use of furniture, from the workbenches to the sled chairs, but also the ceiling and interior walls was not only an economical, but also a sustainable solution to the design brief. It provided the designers at Fokkema & Partners with a challenge to reconfigure the ceiling plans and internal walls to match the new design and working concept, without feeling outdated or used. Thanks to these smart economical decisions and attention to detail, a professional, transparent and at the same time playful design, characterizes the new town hall in Heerde.


via Fokkema & Partners Architecten

Add to collectionAdd to collection