Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Earlier this year Brown Studio completed its latest UK collaboration with Warehouse in Canary Wharf – a development of the concept first trialed in Leeds & Oxford St London & winner of the Retail Focus award for best store concept 2015.


The store concept for Warehouse builds on the tradition of Warehouse as an urban loft gallery space. The concept centres around taking the interior and exterior back to an urban loft space with low beams, a sky light and wooden flooring. The design offers each season’s collection as a curated body of work presented to the customer. These pieces have been carefully chosen as key items for the coming season. It presents the store as a destination experience which creates a sense of enjoyment and leisure while shopping. Through the use of authentic materials and a minimal colour palette, the new concept creates the iconic loft space that embodies the ideals of the brand.

Design: Brown Studio
Photography: Adam Parker

Add to collectionAdd to collection