Dental Clinic by Studio 06, San Benigno – Italy

November 18th, 2015 by retail design blog

In this project we have search for an element that would make an unique interior space. A wall, characterized with a strip decoration, defines the space from the entrance to the dental units. At the entrance a big opening leads to the waiting area. The stripped wall, with a little bending connect the reception area to the dental units. For create the best ingration between space and furniture we designed almost all the furniture.

Design: Studio 06

American Gaming Association Offices by OTJ Architects, Washington DC
The ceiling from reception through the pantry draws one through the space, m...
Der Salzburger Hof hotel by Raumstory, Salzburg - Austria
The front-counter is the central element in the lobby and combines the check...
Stafford House Offices by NicholsBooth Architects, San Francisco - California
NicholsBooth worked alongside a UK-based design and branding agency, to crea...
GE Office by Steven Leach Group, Kuala Lumpur - Malaysia
The main reception floor is located at Level 38 within the building and boas...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *