Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Design focused on glass wall influencing the entire design was suggested to get rid of the existing monotonous impression. Frame, an element of design, was applied to make the space livelier. The space was designed as not so cold but soft by using translucent aqua glass material for blocking sight.

Color element was applied for some part of the wall to divide the space function of cognitive, performance, and room. Through the function of frame, dividing the space by frame, and visual division, the space was designed as a working space with more liveliness.

Designed by Lee Chang-Yun, Kim Joo-young / D&A Partners
Photography by Chad Park

Add to collectionAdd to collection