Hunter Gatherer Restaurant and Bar by TRIAD China, Shanghai – China

September 12th, 2016 by retail design blog

The second and latest addition of the Hunter Gatherer stores designed by TRIAD China is located in the heart of Shanghai, in close distance to Jing’an Temple.

Commissioned by the client to design future stores, TRIAD China redefined brand values and core design features for this first roll out opportunity. Lava stone walls, natural wooden surfaces and an overall clean, bright design style reflect the fresh and healthy image and the „real food“ approach of the brand. Painted wooden crates serve as lighting features and brand recognition factor and white brick walls featuring rough wooden surfaces deliver a farm-like feel that invites customers to enjoy healthy and safe food in a welcoming environment.

The space is light and transparent, opens up towards the outside with its façade, a full height glass front. Grouped seated and communal tables underneath the suspended atmospheric crate lighting encourage social interaction and manifest the “celebration of real food”.

A farm window frame by the entrance features a live stream video to one of the Hunter Gatherer farms in Yantai, Shandong, authentic and honest. Customers can witness what is going on at any moment at the farm: vegetables being picked, plants being watered, trucks loaded. Weather information and other interesting data feeds provide a genuine update on the current situation on location.

Photography by KAE Collective

Not only does the restaurant feel safe and healthy but also certainly TRIAD and Hunter Gatherer back up this image with hard facts and genuine impressions of what is actually on each guests plate – more than a reason to celebrate real food!







Saboten Beijing The 1st restaurant by DOYLE COLLECTION, Beijing
One of our approaches was to add traditional aspects to the materials. Furth...
Carousel suspension lamp by Mambo Unlimited Ideas
Mambo introduces new Carousel suspension lamp, a 5 lampshade lamp supported ...
Breadberry supermarket by Input Creative Studio, Brooklyn - New York
A soffit featuring wood fins and neon signs provides ways finding, while act...
The Market by Longo’s by Ampersand Studio, Toronto - Canada
The store design is respectful of this heritage and incorporates existing fi...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *