La Maquinista Shopping Center rest area by Egue y Seta, Barcelona – Spain

September 13th, 2016 by retail design blog

Walk in this Inhabitable architectural prosthesis: a space for seclusion and relaxation offering a set of facilities and technological devices thought to encourage disconnection from shopping routine while reconnecting to the more virtual/remote realm. A grandstand balcony terrace where to enjoy the privileged views over the urbanscape of “La Maquinista” Shopping Center.

Designers: Egue y Seta
Collaborators: Daniel Pérez, Felipe Araujo, Gaia Trotta, Szymon Keller y Covadonga Díaz
Photographer: VICUGO FOTO

CLINIC DESIGN! Flourish Paediatrics by Molecule, Melbourne - Australia
The insertion of a thickened, cabinetry wall into the existing tenancy creat...
A2O club by mousetrap, Osaka - Japan
The Lighting Gallery by M+Archguild60, Singapore
On top of the theme colours and their special finishes, the proposal was to ...
Kettal showroom by Studio Urquiola, Barcelona - Spain
Taking advantage of the doubled height of the space, rectangular boxes are u...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *