Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities


RAMOPRIMO was turning the entrance lobby of LePur office space into a white and clean pop-up shop, showcasing the yogurt products of the brand and combining the company values of health, fresh and natural with a more contemporary, young and innovative image. Basic design move was to cover all walls and ceiling with striped screens made of white paint pine wood.


These semi-transparent decorative elements mainly re-propose the idea of wooden cranes used for traditional fruit stands in street markets, and this feeling is reinforced by creating a striped canopy on the external shop’s facade. A slope ceiling invites customer to focus on the main yogurt display on top of the counter.


Wooden strips have been also used to create specifically designed benches and tables. On the back of the counter, a large yellow sliding door connects the shop to the company’s office space. The white strips can be easily further customised: we hung up some plants and graphic elements on them by simply using oversized yellow nylon cable ties. Despite the very small space, these elements are combined to create a spatial and sensorial experience. The resulted space is simple and bright to contrast with the colourful variety of the yogurt cups packaging.


Designers played with different hues of grey on the floor, where large textured ceramic tiles evoke the idea of a cozy home carpet. The sloped ceiling is dotted by dimmable LED lighting discs, while some pillow covers, sewed by the designers on a soft textured fabric, add to the space a little detail and sense of authenticity.

Design: Ramoprimo
Photography: Ramoprimo

Add to collectionAdd to collection