Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

A new layout and set-up of the refreshment area of 365 sq. m. with a seating capacity of 148, 30 of which are outdoors. On the first floor of the hypermarket, A4A works on space to create a welcoming and bright place.

Separate areas are marked off by screens of natural wooden slats which with their lozenge pattern recall garden trellises. The areas are defined while keeping all the perspectives open, both internal and towards the outside through the glass view.

The ceiling faced with sound-absorbent panels designs a rainbow which follows the vault, alternating the three colours of the palette of the furnishings. The back and entrance walls are papered with a pattern of giant blades of grass.

Design: A4A
Photography: Martino Lunghi

Add to collectionAdd to collection