Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities

Oktra designed the offices to enhance culture and workflow for a company located in London, England. The client wanted an office which would effectively cater to their team’s working needs and improve company culture. The design needed to evolve beyond a traditional workspace comprising of solely desks and meeting rooms, in order to create an inspiring and efficient working environment. Oktra recognised three main areas for improvement: enabling team interactions, creating a workspace that caters for their business needs and encouraging an open and transparent culture.

In order to gain a full understanding of the business and its people, Oktra’s designers undertook workplace studies, interviews and an employee engagement process. The motive was to find out how the business could operate most efficiently with different working styles and practices.

Oktra completely restructured the office environment. The teapoint is situated towards the front of the office, providing a welcoming experience for both visitors and employees and further supporting a transparent company culture. The new space is designed to leave a lasting first impression for visitors, with a waiting room made entirely out of glass which can also be used as a meeting room or phone booth.

Designer: Oktra
Photography: Oliver Pohlmann Photography













https://officesnapshots.com/2018/08/15/private-client-offices-london/

Add to collectionAdd to collection