Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

“SWEET ROOM” is a hair salon in Fujisawa city, Japan.
After passing through the entrance, visitors can see a spacious space like a lounge in the salon. Although it is caused by removing the partition as much as possible, the result is not only to show the space more widely, and also to spread the sunlight from the large windows to the room. Therefore, most partitions are also designed with thin frames.
Wood materials are widely used in the salon, such as a huge wooden table and herringbone flooring, and coupled with the sunlight, they fill the salon with gentle harmony. Additionally, in a room with large windows, by placing a slightly larger characteristic plant, a feeling of opening like being on the balcony can be brought to visitors.

Designed by Log.design
Photo by Yujiro Hanada

Add to collectionAdd to collection