Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities

The project by PiùStore for this eyewear store in Naples stems from the need to update the image of the existing store located in the fashionable district of Chiaia.
The new shopfront, custom-made entirely in iron, takes its cue from the traditional English telephone boxes. Inside, all plasterboard coverings have been removed to create a sense of spaciousness, and bring back the historical party walls to their original state.

A custom table has been placed at the center of the sales area to display the vast selection of colored lenses. On the frontal wall and the side walls the product display fixtures are made with small custom shelves with LED integrated lighting that form the letter T of “Tullino”.

Designed by PiùStore

Photo: Andrés Otero

Add to collectionAdd to collection