Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The latest facelift of Emporium Mall presents fresh and comfortable share dining space experience for the guest. The overall idea for the renovation picks up on the setting of food plaza. The bright tone can be seen in not only the emulation of planters curb, but also in the loose chairs in the common area. The setting is set to be bright and design treatment is kept to minimal, considering it is high traffic space.
We implement dynamic seating to cater different needs and we must say that the most noticeable one would be the bench-style seating area which is enhanced with artificial planters. While the mood is set to be comfortable, the flow allows for social interaction.

Designer : Metaphor Interior Architecture

Photographer : William Tan

 

Add to collectionAdd to collection