Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The neurological office is located in Thessaloniki.The purpose of the design was to create a modern, comfortable space with an intimate atmosphere and timeless elements.

The waiting area of a medical office usually arouses a variety of emotions. A key element of the waiting area design are the mirrors in frames that give the feel of a larger space through the repetition of the volume of the waiting room and the linear lighting of the roof.

Particular emphasis was also given to the selection of the installed artwork, as it is perfectly in line with the scientific object of the practice.The combination of black, gold, white and wood create an interesting design effect enhanced by lighting.

Design: PK just architects
Photography: Stathis Aggelaridis

Add to collectionAdd to collection