Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The premises of Beyer Chronometrie, purveyor of fine watches and jewellery, are in a listed building in Zurich, Switzerland.

A key goal for the renovation – the first in 30 years – was to increase the sales area and create a spacious lounge. To help achieve the desired relaxed, subtly luxurious atmosphere, Hauser & Partner designed custom organic furniture optimised for sales and textiles in a scale of pastel shades.

Defining features of the renovated interior include the ceiling that integrates white acoustic elements, the Emperador Marble, which covers the pillars and back wall, and the smoked oak elements. As your eyes lift from the floor, colours become more pronounced, and the experience of the room becomes lighter and brighter.

Designed by hauser & partner AG, Photos by Martina Meier
IWC Lounge designed by IWC Schaffhausen

Add to collectionAdd to collection