Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Located at the service of the large residential complex “Change on – White City”, the new Club Center of Huzhou is a low building, covered with stone slabs, which has the main front punctuated by three full-height glass openings and framed by large portals. The essential composition is combined with exclusive materials and furnishings for the interior design, such as marble in different woods, leather, wood, along with walls and details in satin-finished steel or bronze finish. The result is a reinterpretation of contemporary luxury made by details of the Chinese tradition mixed with the Made in Italy aesthetic.
Project by Studio Marco Piva and furniture by Bross (Six coffee tables and Path stools in the conversation area).

Project by Studio Marco Piva

Six coffee tables and Path collection by Bross Italia – https://bross-italy.com/

Add to collectionAdd to collection