Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The whole space is structured by an oval. Students learn in this oval room and build up relationship. Lake blue curved celling increase the feeling of peacefulness. Outside the oval, recessed downlight surrounded everyone to provide warm spacing. We choose white, wood and lake blue as the main color in order to let students feel warm and comfortable while learning.

Design: Design Action

Photography: Design Action

Add to collectionAdd to collection
TAGS: |