Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

When Sò Studio was approached by Holiland to propose a new spatial design for Holiland Lab that is different from the other lab space since its institution. Our design originates form the research on how to define a lab space under the catalog of retail design, and what makes a positive relationship between brand, interactive experience, and people within, while also address a fresh and appealing image for Holiland Lab Nanjing in the newly completed WUYUe Plaza.
When designing Holiland Lab Nanjing, Sò Studio aspires to place an emphasis on the typology of “on-site” and “experiment” in design to simulate the process of an Astronomical Experiment.

Add to collectionAdd to collection