Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Tucked away in an alley Bapa store occupies a 40 sqm. space on the ground floor of a traditional residential structure. The store features an understated yet welcoming aesthetic that looks as if another structure, crafted from compressed wood boards and completed with decorative openings, has been inserted into the space. The intentional layering adds to the shopping experience, inspiring shoppers to explore all of the boutique’s nooks and crannies. An inconspicuous entrance opens onto a long and narrow corridor that leads to an antechamber of sorts. Here, the dark timber sales counter sits directly opposite shelving units crafted from light timbe.

Designed by Non Studio Design & Research, Photo by Topia

Add to collectionAdd to collection
TAGS: | |