Crocs HQ by The One Off, Amsterdam

June 7th, 2012 by retail design blog

Crocs have just moved into their new European headquarters in Amsterdam, for which we designed the interior. This included large brand graphics and bespoke breakout areas. The ‘fresh’ theme links working, social and meeting spaces together under their values of comfort and fun. Also the ‘woods’ social area creates a unique Crocs twist to the average working day.

Designed by The One Off








Storck Asia Pacific office by Sennex, Singapore
Concept of this project is to create a recycled timber wall as a backdrop, t...
Capital One Labs office by Studio O+A, San Francisco - California
Color was just one aspect of a playfulness that extends throughout the desig...
PixMob Offices by Jean de Lessard, Designers Créatifs, Montreal - Canada
Free movement is another key aspect. Knowing that vibrations affect the stru...
Kathmandu office by Creative Spaces, Christchurch - New Zealand
Timber recycled from earthquake salvage lines the reception walls, concrete ...

One thought on “Crocs HQ by The One Off, Amsterdam

  1. irenamm says:

    I am not so impressed. I expected more, maybe more soft rubbery things. Stencilled walls and glass, as well as recessed ceiling panels look a bit cheap. Like the carpet in social area.

Leave a Reply