BarentsKrans office by Hofman Dujardin, The Hague – Netherlands

October 9th, 2013 by retail design blog

The authentic building from last century is transformed into a state of the art office accommodation. The main characteristic of the building are the two voids located in the core of the building. The two voids will be connected and will become the active meeting area of the law firm. The new expressive English stairs connect the meeting area from each floor. Warm wooden floors and ceilings give the centre meeting zone a warm corporate identity. Closed lawyer rooms are located on the front and back elevation. The areas located next to the voids will become the open working areas for staff and support.

Designed by Hofman Dujardin





































http://www.hofmandujardin.nl

Nike Canteen by UXUS, Hilversum - Netherlands
Working alongside the Nike design team, UXUS created a space utilizing misma...
Tempur store by William van Esveld, Netherlands
Tempur store by William van Esveld, Netherlands
Living Matter(s) exhibition by Transnatural Workspace, Amsterdam - Netherlands
The Skin project exists out of algorithmic generated wearable structures tha...
Enbridge offices by MartensGroup, Calgary - Canada
These zones of colour are contrasted by a calmer, more neutral palette in th...

Leave a Reply