LG Design Studio by Jump Studios, London – UK

June 17th, 2014 by retail design blog

When LG Electronics moved their European Design Studio from Milan to Covent Garden, London, they commissioned us to carry out the design and manage the appointment of a fit-out contractor and oversee the construction phases. The design is centered around flexible working patterns, with workrooms that can quickly be adapted to suit different team sizes. The studio also acts as a showcase for internal demos on new products – this was accommodated by the design of flexible podiums and display cases.

Designed by Jump Studios









http://www.jump-studios.com

1871 Bar & Restaurant by designLSM, Leeds - UK
The 1871 Bar is industrial chic and references the main hotel colour scheme ...
H&M windows 2013 Winter, London
H&M windows 2013 Winter, London
Isabel Marant store by Ciguë, Shanghai - China
A small wooden cabin with louvred brass windows occupies the centre of this ...
BrandDeli Office by DZAP, Amsterdam - Netherlands
"For BrandDeli I turned an old warehouse into a place ‘nicer than at ho...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *