Net Linz installation by Numen / For use

October 27th, 2014 by retail design blog

Net Linz is an inhabitable/climable social sculpture serving as an experimental staircase in the exhibition space. The structure of vertical, interconnected nets was developed for a specific corridor space within the OK Center for Contemporary Art in Linz. The nets are suspended from the ceiling and stretched with the weight of sand bags attached to their base.

Although the system from previous Net installations remained the same, the vertical orientation results in a specific, canyon-like appearance and different sensation while visiting the structure. Instead of balancing over the elastic floor of horizontal nets, in “moved spaces” in Linz, the visitors gently swing as they climb along the steep path. Location: OK Center for Contemporary Art / 27.06. – 19.10.2014 Linz, Austria

Design by Numen / For use

http://www.numen.eu/installations/net/linz/

EZHOUSE Office, Kaohsiung - Taiwan
To create a happy style office, let people feel ‘Awesome’ if they can come to ...
Unnamed Company Offices by Kaleido Architecture, Mumbai – India
Kaleido Architecture has designed a new 10,000 sqft office space in Mumbai f...
Super Bowl 50 Boutique Design for Benny Gold & Black Scale by Dave Bates, Sa...
We created custom logos and signage from chain link fence, built and install...
A.P.C. store by Laurent Deroo, San Francisco - California
Narrow, deep, and as said, with high ceilings, the space was stripped of any...

One thought on “Net Linz installation by Numen / For use

  1. Cynthia says:

    Love it!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *