RAW Restaurant by WEIJENBERG, Taipei – Taiwan

June 8th, 2015 by retail design blog

Architecture firm WEIJENBERG have worked together with Chef André Chiang to create RAW, a restaurant in Taipei, Taiwan.


The conversation between WEIJENBERG and Chef André Chiang (50 Best Restaurant’s) to design a new restaurant in Taipei started late 2013. It quickly became clear that André’s gastronomic vivid imagination combined with WEIJENBERG’s artistic vision would set both on a trajectory to create a restaurant reflecting the visceral and primitive nature of its namesake ‘RAW’. The restaurant design tells a parallel tale about how chef André’s food can be experienced. Diners step into the eatery across a wooden path entering a tranquil lounge area designed to lead customers on a journey and create a gentle transition from the bustling streets of Taipei.


A soft angled, organically sculptured wooden structure greets guests, and as they move into the main restaurant space, this wooden structure merges to form the centre piece of RAW surrounding the centralized dining area. Customers sit at tailor-made tables with lighting that creates a stage for the food, drawing customers in closer to the table and to each other.

Design: WEIJENBERG
Photography: mwphotoinc


via Contemporist

s. Oliver Headquarters by KSP Jürgen Engel Architekten, Rottendorf - Germany
The vertical access via a spectacular oval staircase with open galleries is ...
Bread & Butter Berlin 2014 Summer – RICH & ROYAL
The first fashion pieces designed by Rich & Royal were sold in 2006. How...
HG Metal HQ by The Design Abode, Singapore
The head office of a steel stockist is housed in the top floor of a 4-storey...
Strontium Design International office, Taipei - Taiwan
To emphasize multifunction for a small working space, a gigantic wall storag...

3 thoughts on “RAW Restaurant by WEIJENBERG, Taipei – Taiwan

  1. Jennifer says:

    Great restaurant.I love your blog 🙂 Thanks.RAW Restaurant +++

  2. Louise Prondzinski says:

    no No NOooooo I would never go in a place like that , nor would I be comfy in a tanning bed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *