Posts Tagged ‘lime green’

Kolektyw Offices by Pracownia ARD, Sopot – Poland

September 6th, 2016

The brief was to create a functional creative working space with fresh and energetic ambience. The space is divided into main zones: working and meeting space.

Four Points Guilin Hotel Lingui by PAL Design, Guilin – China

April 22nd, 2016

The main dining room is exemplary in taking traditional Chinese elements to another level in particular, with eye-catching carp-shaped cut-outs in elegant white curving beneath its spectacular golden ceiling.

Abbaye de Fontevraud Hotel by Jouin Manku, Anjou – France

September 5th, 2014

In the lofty restaurant, exposed brick walls are juxtaposed against light grey seating whilst over-sized wood and copper lined clouds of light hang above each cluster of tables.

Capital One Labs office by Studio O+A, San Francisco – California

August 12th, 2014

Color was just one aspect of a playfulness that extends throughout the design. Responding to the client’s request that the new space include a place to rest, O+A went beyond a soft couch to create an elevated sleeping nook that is one of the central features of the space.

Chicken Cottage fast food restaurant by Retail Mark Design, Oldham

May 14th, 2012

The store is one of the largest in the area with a double fronted design and spreads across two floors. Since the redesign, the store has seen an increase in traffic, increase in occupancy time and delivery orders. Key elements used include, DAN design light shades, laminated digital print wallpaper, minimalistic fixed seating design, and LED lighting.

Hot Paper restaurant by Wamhouse, Tczew – Poland

March 14th, 2012

The restaurant design included not only interiors, but also the name of the restaurant, logo and elevation, that is comprehensive image setting. The leading element is a newspaper motif, which appears both in the restaurant name and in the interior itself – in the form of a wallpaper as well as “torn” walls and furniture.

Levi’s store by Como Park Studio, Amsterdam

December 16th, 2011

Maurizio Donadi’s / Levi’s’ brief was reasonably simple. The theme was called “Re-Store®” and the idea was to design and build a store that would be made from left-over, recycled, re-used or reclaimed materials.