Posts Tagged ‘open-plan’

Marriott International offices by Circa ia, Hong Kong

March 18th, 2018

Our solution was to create a more personal, semi open-plan workspace language; through landscaping a series of smaller domestic scale areas that created team identity. Each was personalized through introducing a varying texture of custom storage units, lighting type, ceiling details, glazing detailing, flooring, & furniture types.

Freiburg Town Hall by Ingenhoven Architects, Freiburg – Germany

December 29th, 2017

The facade of the town hall has been constructed using staggered, vertically projecting modules with photovoltaic cells and high-quality thermal insulation. Story-high glazed facade elements are used to optimize the intake of daylight.

338 Quien’s Road office by Beige Design Ltd, Hong Kong

December 13th, 2017

Throughout the office, a classic British style prevails, however a modern twist has been added thanks to the use of a wide range of rich materials such as marble, wood, glass and metal. Classic chevron wooden flooring lies underfoot, blending into the wall, while the colour scheme revolves around light wood, creating a sense of harmony and warmth.

Newline office by Interactive Space, London – UK

February 8th, 2017

Interactive Space oversaw the design, building and fitting out of the project, creating large, open-plan desk areas, with various offices and meeting rooms. The contemporary aesthetic matched the company’s image, while the functional working areas were constructed with productivity in mind.

Mendeley office by align, London – UK

September 9th, 2016

The most unique aspect of the zones comes in the use of wallcoverings with both sliding screens and write-on walls that enable Mendeley’s staff to work on coding and scheduling, whilst constantly benefitting from interaction with and input from other staff.

Woods Bagot studio, Melbourne – Australia

August 29th, 2016

This resulted in a large area of tiered timber seating being installed in the middle of the floor plan. Running alongside the stairs, the amphitheatre-like area provides an informal assembly space.