Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select tags
Select cities

The new Cuningham Group office is being designed to reinforce the firm’s emphasis on sustainability, collaboration, and creativity. The new office, which is targeted for LEED Gold certification, will feature a host of sustainable elements.

The office building itself is being converted from an existing warehouse, and is located near a bike path and an Expo Light Rail stop. Large expanses of glass and four skylights will introduce an abundance of natural light, while trickle vents will allow fresh air to circulate through the space and exit through exhaust vents on the opposite end of the building.

An indoor garden with native and adaptive plants will filter the office air and create a connection with nature. The garden will be watered and maintained by employees. In addition to the interior garden, a vegetable garden will be grown in the office’s “backyard,” which faces a residential development.

Cuningham Group’s culture fosters fun, creativity, collaboration, and a work/life balance. A full kitchen will be installed to encourage family-style meal time and gathering. There will also be a gallery space to promote sharing of creative ideas. The gallery can also serve as a gathering space when the office hosts functions.

Photographs: Courtesy of Cuningham Group

http://www.archdaily.com/335749/hayden-place-cuningham-group/

Add to collectionAdd to collection