Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The layout of traditional Hair salon usually has three spaces, reception, staff working and service. In this project, we’ve decided to break the rule and reorganize space to improve interaction with customers.

The design concept was to create a vivid and natural environment with industrial style at work by utilizing a number of suspended partitions in the middle of wall to perform an open circle to make customers have their privacy while being served, and add some green on the white wall to make the natural speaks.

The majority of materials we used were wood, and the second was those I shaped steel plates supporting the partitions. Moreover, we are expecting to impress customers at the front door with the big glass and stainless wall to provide a natural and cozy hair salon space.

Designed by KC design studio

Add to collectionAdd to collection