Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Located in downtown Taipei, at the 1st floor of the over 40years old apartment, The Ganna Studio is not born as an interior design studio but also the cozy and sweet home for two designers. Located area is originally formed as a community which was formerly a military dependents’ village, all the houses in this community is preserved within a lot of old historical elements and can follow the trace back to the original Taipei.

In order not to destroy those old historical elements and fill into the lifestyle as it should be, designers keep the building structures with a little reconstruction for longer usage and add European classic interior design thoughts to make it long lasting and comfortable with multi-functions. These two designers make it out of the ordinary and turned these elements into brand-new characters.

Without doing any change on the building structure and keep memorable furniture with its value, designers integrate harmonious fusion between classics and modern style, such as the contrast of the old red gate and mitered herringbone flooring, also decorative molding wall panels / ceiling. The Ganna Studio embodies the old and new spirits.

To leverage the natural sunlight for home illumination, designers create the large windows to lead natural light on the full house. Another inspiring element by using molding panels as a partition the function is not just to segment the work zone and meeting room, also it can increase more connections in between and can separate as two independent spaces if necessary. Seeing through the open panels, people who work in the work zone can enjoy the bright garden view as well.

Panels is revolving design and apply its color as original basic tone to which are extended to the color of the wall, ceiling and bookcases, those do fit the color of panels, all are in different layers of grey. The basic tone allows colorful furniture and books into decoration. These interior objects of The Ganna Studio are interacting with people with its origin and become the leading roles of the living space.

Add to collectionAdd to collection