Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities

The two-fold challenge for this project involved creating a harmonious workspace for husband and wife physicians with separate specializations to practice, and a positive, healing environment for patients. The 42sqm space combined seven functions – reception and waiting, respective pre-consultation and treatment areas, storage, and toilet – by directing the flow of activity using accented dividers, keeping the whole space open, while maintaining complete privacy in distinctly separate areas.

The overarching white theme conveyed the clinical competence of the doctors, while the bleached and sanded wood combined with etched and cut-out textured panels expressed their warmth and compassion.

Designed by Grupo Santamaria

Add to collectionAdd to collection