Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Bench furniture configurations and minimal fixed rooms were selected to create a more open and collaborative office environment. The design also makes creative use of recycled materials including wooden pallets, 500 locally salvaged wood doors sliced up into slatted partition pods, and electrical conduits used as room dividers. The space features other sustainable solutions including reclaimed barn wood from Michigan, counters made of concrete, and chairs with recycled content and environmentally friendly fabrics.

The office features highly unique finishes. Brass press plates dating back to an age before digital print production adorn the lobby’s ceiling. Each plate features a vintage Lowe Campbell Ewald advertisement from the 1950s to the 1980s and strengthens their personal identity with their new space.

A four-story LED screen with the ability to add customized messaging and imagery provides visual impact. Neumann/Smith designed the screen to fill the height of the atrium and create a “WOW” factor. The 42-foot high display screen engages visitors and employees from the third floor atrium, which is designed as tiered platforms for personal and company gatherings. Additionally, the company’s brand immersion area includes a series of multi-touch interactive screens. LED lighting, new bathrooms, kitchenettes, and highly designed “pitch rooms” enhance the environment.

Photography Justin Maconochie
Design by Neumann Smith Architecture

http://officesnapshots.com/2014/08/13/lowe-campbell-ewalds-detroit-offices/

Add to collectionAdd to collection