Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

For the design of the new restaurant „Bahnhöfli“ in Sursee it was the aim to preserve and emphasise the nostalgic character of the historic railway building. A picture gallery stretches across the walls telling the story of the „Sursee-Triengen“ Railway. A narrow side room appears as inside of an old wagon and on the way to the restrooms the guest seems to follow a railway tunnel. The dark blue color of the walls creates a contrast to the old wood paneling and the furniture that was reused from the former restaurant.

Design: Barmade Interior Design
Photography: Barmade / Markus Muther

Add to collectionAdd to collection