Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Gensler has developed the new office space of Men’s Wearhouse located in Fremont, California.


The design team transformed three nondescript, multi-tenant concrete tilt up buildings into an impressive executive campus that includes various amenity spaces. The design provides a balance of work, life and play to the campus. Inspired by Men’s Wearhouse’s play on the word “warehouse”, the design team chose a warehouse aesthetic to create contrast and texture within the executive office space.


The design juxtaposes a contemporary raw, feel with the classic, refinement of the client’s suits. Materials including concrete floors, industrial fixtures and a reclaimed wood screen designed to emulate floor pallets create a complementary backdrop for an adjacent customized wall feature of bolts of fine fabrics and ties paying tribute to the Men’s Wearhouse brand.

Design: Gensler
Photography: Jasper Sanidad


via Office Snapshots

Add to collectionAdd to collection