Douyue Restaurant by The Swimming Pool Studio, Shanghai – China

January 22nd, 2016 by retail design blog

Douyue is a characteristic restaurant providing with Sichuan dishes located in Shanghai. It shows the unique opinion upon the new dining style by the modern and simple space, fresh and bright colors and the bold combination of different materials with rich details. The interesting entrance is no doubt a visual focus, mysterious and exciting

It takes gray and white as the main color tone of the whole restaurant. The concise plain cement, cement brick and wood are the main decorative materials. The designer took points, lines and surfaces as the breakthrough points, stringing together the different materials and graphics by an organic form, integrating into a complete space. The orderly arranged geometric figures create a strong visual effect under the lights, bringing the guests with an unprecedented dining experience.

Designed by The Swimming Pool Studio
Photography by Hong Zhang















Saboten Beijing The 1st restaurant by DOYLE COLLECTION, Beijing
One of our approaches was to add traditional aspects to the materials. Furth...
DA-ANTONIO Ristorante Italiano by JMdesign, Taipei ─ Taiwan
DA-ANTONIO is located in a unique discrete corner on level five in the landm...
Santo António Museum by Site Specific Arquitectura & P-06 ATELIER, Lisboa - ...
The project is located in Lisbon’s historical centre, in the border area bet...
Tutor Institute Thetiko by dDesign, Athens - Greece
Greek interior architects, Dimitra Papafilippou and Penny Eleftheriou of dDe...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *