Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities

Transparency, warmth and communication were the three key design pillars identified when Whaam was tasked with creating a unique physical space to introduce iFix’s transformation into the new WeFix brand.

The main objective for the project was to construct a fresh, inviting space to facilitate genuine interactions and allow relationships between the brand and its customers to flourish. A feeling of trust and accessibility was created by using full length glass divisions to open up the space, which allowed for an organic flow between the back of house technical repair area and the front of house retail environment.

The combination of natural raw materials and high quality, well finished surfaces, along with the introduction of living plants into the space, brought a sense of warmth to the traditionally stark and artificial feel of tech based industry. The post launch customer interactions and their response to the recrafted environment reinforced the design strategy used and its alignment with our own design philosophy.

Designed by Whaam Concepts

Add to collectionAdd to collection