Quobis Office by Quobis, Pontevedra – Spain

January 21st, 2017 by retail design blog

Tech company Quobis has designed their new offices, located in Pontevedra, Spain. An old farm that now resembles a greenhouse full of windows and light. We have an open space with 40 positions. This area includes a phone box for unexpected calls to our mobiles devices and a stage that we use to invite local artists.

“Ollomol” Canteen is the place to have a coffee or meal and enjoy spare time with mates. Lots of plants and a very high roof to hace a nice atmosphere. Six meeting spaces full of glass with different colours and furniture to accommodate all the different needs.

Design and photography: Quobis

https://officesnapshots.com/2017/01/18/quobis-offices-pontevedra/

HGA office, Sacramento - California
Sustainable strategies were fused into the overall design of the space and i...
Kobunshoin publishing office by GRIP&Co, Tokyo - Japan
In the center of the space is a large bookcase, symbolizing a large tree of ...
EY Offices by LEPEL&LEPEL, Berlin - Germany
EY starts into the future: with the help from LEPEL & LEPEL, their offic...
SLA Propaganda Office by NR Arquitetura, Bahia - Brazil
t the Reception, the brutalist proposal is printed on the metal shelf of rus...

One thought on “Quobis Office by Quobis, Pontevedra – Spain

  1. I am also having a contract to design a interior of a co-working space and I just love the design you are sharing here, so thanks for sharing this design with us I love this.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *