Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Located in the heart of Buckhurst Hill, Essex The Organic Kitchen was designed to please lovers of healthy and natural organic food. Liqui created an eye-catching interior where the main feature is a ridged structure running through the length of the restaurant. This allows for products to be displayed and for a bit of greenery to be bought into the interior. This all adds up to a restaurant interior space with an airy and natural feel.

Design: Liqui Design
Photography: Crate47

Add to collectionAdd to collection