Scarpetta dining pavilion by gh3, Toronto

March 21st, 2012 by retail design blog

A.R.E. Awards – Restaurant/Fine Dining – Grand Prize

Located within an outdoor green space framed by the Thompson Hotel, residences, and Victoria Memorial Park, the dining pavilion is an eye-catching extension to the Scarpetta Restaurant. Set within a black, metal, geometric pergola housing a lounge area, the space begs for attention, allowing diners to see and, more importantly, be seen in an open setting that mixes diners with passersby.

A long, white, Corian communal table occupies the dining space, with different levels to allow for a personal space with some whimsy. Chrome furnishings double the quality of the reflecting pool, adding an ethereal light at night.

Designed by gh3 architecture







WOODEN STORE INTERIORS! WakuWaku Dammtor by Ippolito Fleitz Group, Hamburg
The large, open façade provides an unrestricted view of a space, which is al...
Cloud Seeding installation by MODU, Holon - Israel
These boundaries are the result of thousands of lightweight balls, or “seeds...
Bunulu store by Little, Estero - Florida
The interior store layout is a metaphor for the breaking waves that inspired...
Mellow Mushroom restaurant by Square Feet Studio, Decatur - Georgia
Locally made steel bar stools and wall panels are coated in layers and layer...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *