Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Spazio Di. is an important showroom near Bari, in Puglia. The project interests a new exhibition area of about 25 mq. The approach to the project was intentionally dosed by the use of a simplified color palette preferring the warm tones of light walnut and terracotta opposed to intense black lines and stripes that always gives a modern touch to the space.

The entrance is marked by a neon sign positioned on a polycarbonate support that serves as an architrave. The black carpet strips, over the old floor, marks the walkway paths and gives a pleasing graphic pattern. The linear hangers follows the perimeter but, in certain points, change their movements in order to create a different altitude section.

In the central block, instead, two identical structures, characterized by a curve as a support, delimit a work table. This simplicity of the forms and movements is contaminated from the entrance on the scene of vases and pottery shards integrated in the structures investing the space of a new emotional charge.

Designed by Silvio Girolamo
Photography by Giuseppe Manzi

Add to collectionAdd to collection