Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select tags
Select cities

SPACEMEN were commissioned to design an experiential centre for a first-of-its-kind premium lifestyle consultant and its ultra exclusive members-only club lounge. Due to the high profile of the clubs’ clientele an emphasis on discripency was of high importance. Just like the smooth stroke of a calligraphy brush in motion, the entire flow of the space was designed so that clients can be swiftly guided upon arrival into their designated appointment areas and rooms. Transitioning between space to space will feel effortless and seamless.

A rich palette of brass metal strips and white volakas marble line the entrance foyer and stretch the entire corridor to the members only lounge area. ‘Where culture embraces the future’, was the approach we adopted to showcase the brands vast portfolio of luxury services and and endless number of limited edition products available to their members.

Transparent touch screens, surround sound systems and HD projectors for the experiential rooms for consultants to give presentations and touch-operated interactive countertop for the product zone enhance members shopping experience. Members entering the premise from the VIP lift entrance will be greeted with a lavish transparent bamboo screen that allows sunlight to penetrate and brighten the lobby and lounge throughout the day.

Design: Spacemen
Photography: Min Chen Xuan

Add to collectionAdd to collection