Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Studio.J is an award winning experiential design consultancy firm providing strategic and creative solutions to retailers and brands. In a volatile growing retail market the brand expectation was to build a premium space for its consumers. A space that will allow the customer to browse, interact and spend more time in the retail space, thereby understanding the ayurvedic and natural way of well-being.

The aim was to upscale the brand in the best way that will build the imagery of the brand in the customers’ minds. The store draws attention right from the entrance door where the green wall gives it a unique flavour. The use of brand colours and sleek finishes combined with the greenery play a major role in creating a visually appealing atmosphere.

The idea was born through the concept of creating life within the store so as to celebrate the source of the products. Eye-catching graphics in the form of a timeline wall have been incorporated to reflect the story of the brand and its journey. Lighting plays a key factor to make the space warmer, thereby bringing the focus to the products and circulation inside the store.

Design: Studio.J
Photography: Roshan Uchil

Add to collectionAdd to collection