Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

DESIGNAD4M moved the new office to a location overlooking the Han River. By using the Q block to partially open the wall. We used the space as efficiently as possible to avoid a stuffy space in the narrow space. Make the most of the windows. Do not be a stuffy space by getting the Han River into its interior space. It is designed to be a open space. The colors of black and grey make the space feel simple and cool. We focused on creating a warm and pleasant working environment for our employees by using trees and lights.

Designed by DESIGN AD4M
Design Team: Kim Namsik / Min Hyeseong / Baek Seungeun / Sul Yeseul
Construction Team: Choi Sanghee / Kwak Byounggab
Photography by Kim Namsik













Add to collectionAdd to collection