Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

GGLO and Studio8 Architects have collaborated to design the new offices for Microsoft PacWest located in Bellevue, Washington. Microsoft envisioned a workplace that reflected their mission in empowering every person and organization to achieve more through technology, nature, and the human factor. The relocation of the PacWest Sales team and Microsoft Technology Center is a collaboration in design and workplace strategy, encompassing thirty-six-thousand square feet, split between Customer and Employee floors. The Customer Floor was imagined as a community’s traditional town green.

Its Reception Lobby is the central gathering area, surrounded by spaces for learning and communicating about the technology and experiences that Microsoft creates. The Employee Floor was designed around the notions of discovery and mobility with the work areas laid out organically into neighborhoods around the periphery of the floor. To create a hospitable environment central hubs were created in close proximity to everyone to allow for a space to relax, connect, communicate, and collaborate.

Design Team: GGLO and Studio8 Architects
Contractor: GLY Construction
Furniture Dealer: System Source
Photography: Andrew Pogue































https://officesnapshots.com/2018/03/27/microsoft-pacwest-offices-bellevue/

Add to collectionAdd to collection