Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Fokkema & Partners Architecten created the design for the newly renovated Evers Soerjatin law offices located in Amsterdam, Netherlands. For the law firm Evers Soerjatin, Fokkema & Partners Architecten designed the interior for the renovation of their office in Amsterdam. The villa it is housed in is a listed monument near the Amsterdam Vondelpark. It was transformed with respect for the monumental qualities, whilst expressing the professional and welcoming atmosphere of the firm.

Original features, such as decorated ceilings, fire places, kitchen tiles and the authentic china cabinet form the starting point and classic framework for the contemporary interior. In the meeting rooms, library, kitchen and offices, Fokkema & Partners paid special attention to elegant lighting solutions. Room acoustics are drastically improved, by adding acoustically upholstered wall panelling. The timeless white and grey colour scheme, refined detailing and use of rich and warm materials like wood and leather, emphasize the monumental character of the stately building.

Designer: Fokkema & Partners Architecten
Photography: Ruben Visser













https://officesnapshots.com/2018/06/22/evers-soerjatin-offices-amsterdam/

Add to collectionAdd to collection