Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select tags
Select cities

SUOFEIYA WORKSHOP
— A dramatic experiential space that tells stories with a rotating stage
The new concept store of the full-house furniture customization brand SUOFEIYA is situated at one of the most popular shopping-malls with largest number of visitors in Tianhe CBD, the commercial center of Guangzhou, China. Designed by LEAPING CREATIVE, the innovative retail space aims to explore a new mode of experience in the ever-maturing furniture customization industry.

Project Information

Location: Guangzhou, China

Area: 200 m2

Completion time: 2018.12

Design firm: LEAPING CREATIVE (www.leapingcreative.com)

Design director: Zen ZHENG

Project manager: CC CHEN

Brand planning &visual identity: CC CHEN, Qilin HUANG, Wenting XIAO, Evan CHEN

Spatial design: Jiying LIANG, Ruixue LIU, Dingling YAO, Yu CHEN

Interactive installation design: Qilin HUANG, Ying LAN, Mincong HUANG

Marketing design: CC CHEN, Jialu HONG, Qilin HUANG

Text: Jialu HONG

Video production: Jank Production

Photos of interior spaces: Zaohui HUANG, 20Animagis

Photos of graphic designs: Anson

Model stylist: Zoey

 

Instagram: @leapingcreative

Add to collectionAdd to collection